Ви благодариме за вашата нарачка!

Ве молиме платете го нарачката со банкарски преведување на нашата сметка.

1 x Vimax Pills - 48 EUR
2 x Vimax Pills - 89 EUR
3 x Vimax Pills - 125 EUR
4 x Vimax Pills - 156 EUR
5+1 x Vimax Pills - 189 EUR
6+1 x Vimax Pills - 209 EUR
12 x Vimax Pills - 299 EUR
Стандардниот превоз е бесплатен.
Експрес испорака трошоци 18 EUR.
IBAN: SK6883300000002800911602
BIC/SWIFT: FIOZSKBAXXX

Ако не сте во Европа, пополнете други детали:
Компанија: SOULI Company s.r.o
Улица: J. Vojtassaka 3148/8
Поштенски код: 01008
Град: Zilina
Земја: Slovakia
Референца за исплата 1: Вашето име, презиме.
Референца за исплата 2 (ако е достапна): Адреса.

Ние ќе го испратиме производот на вашата адреса, кога ќе добиеме исплата од вас.
Ако имате прашања, пишете на info@vimaxpills.cz.